Keti Koti Festival Utrecht

Tijd 14:30 - 22:00
Inloop 14:00
Locatie Griftpark
Genre Optredens, Workshops, Dans, Eten

K Keti Koti vier je in Utrecht! Een middag vol verbinding, viering en good food. We herdenken het trans-Atlantische slavernijverleden en vieren de toekomst. Dit jaar hoef je niet buiten onze stadsie te zoeken: je bent samen met al je vrienden en familie welkom in het Griftpark. Gratis toegang.

Na de Keti Koti herdenking op 30 juni is het zaterdag 1 juli tijd voor feest. Gooi je heupen los, waai je angisa in de lucht. Kom genieten van de gerechten van Truk'i Pan, haal schaafijs of bezoek een van de vele food en non-food stands. En dit allemaal midden in de groene omgeving van het Griftpark. Bekijk onderaan deze pagina alle artiesten, klik op de naam om meer te lezen.

Muziek

De line-up waar je meestal voor naar een andere stad moet is tijdens Keti Koti Utrecht te horen! Caribbean Steeldrum, Skitta Experience (leuk voor kids én de minder grote kids), Passion Urban Kawina, KUENTA en Switi Ten.

Activiteiten

Benieuwd hoe je herdenking, viering én creativiteit combineert? Met deze activiteiten vind je verbinding met het verleden en jezelf. Maak je eigen vrijheidsvogel met Franky Bundel, vouw een unieke angisa met Andy van Sanisa of kom naar het magische voorleesmoment voor kinderen van Marley Bakboord (Marley Praat Passie). Daarnaast vind je op het festivalterrein verschillende stands met boeken en producten.

Food & drinks

Vleesliefhebbers, vegetariërs en veganisten: voor iedereen is er wat lekkers te vinden bij een van de food stands.  

Praktische informatie & toegankelijkheid

  • Entree is gratis, aanmelden is niet nodig

  • Het Griftpark is rolstoeltoegankelijk, sommige plekken zijn onverhard

  • Er zijn toiletten beschikbaar waaronder een rolstoeltoegankelijk toilet

Binnenkort vullen we deze informatie aan met o.a. een plattegrond en blokkenschema. Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief of ontvang updates via Facebook.

Help mee

Wil jij bijdragen aan de herdenking en viering van Keti Koti Utrecht 2023? Deel het event met je vrienden, familie, buren om het onder de aandacht te brengen. 

We zoeken ook nog vrijwilligers, bekijk hier meer informatie. 

Partners

Keti Koti Utrecht wordt georganiseerd door Comité 30 juni / 1 juli Utrecht. Het festival wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door: 

  • NiNsee

  • Gemeente Utrecht

  • Mondriaan Fonds

  • Provincie Utrecht 

  • TivoliVredenburg

  • Bibliotheek Utrecht Neude

  • Comité 30 juni / 1 juli Amersfoort

Formulier wordt verzonden

Moment geduld aub